Real Madrid Barcelona  maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Real Madrid Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Karşılaşma öncesinde spor severler mücadelenin canlı yayın bilgilerini merak ediyorlar. Peki Real Madrid Barcelona (El Clasico) maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

La Liga ve UEFA'nın istatistiklerine göre, dünyada 650 milyondan fazla izleyiciyi televizyonları karşısına çeken El Classico'yu , izlenme oranı açısından sadece FIFA Dünya Kupası finali ve Olimpiyat Oyunları'nın açılışı geçiyor.

İspanya'da 1. ve 2. lig futbol kulüplerinin bağlı bulunduğu La Liga kurumu da El Clasico'ya yönelik ilgiyi üst düzeyde tutmak için Madrid'deki merkez ofisinde yabancı basın mensuplarına özel bir etkinlik düzenledi.

İlk defa El Clasico öncesi yabancı basını davet eden La Liga, 182 ülkede canlı izlenen bu karşılaşmaların, Şampiyonlar Ligi finallerini bile geride bırakan bir organizasyon olduğuna vurgu yaptı.

Real Madrid Barcelona (El Clasico) maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Real Madrid Barcelona (El Clasico) maçı 1 Mart Pazar günü saat 23:00'da başlayacak. Mücadele D-Smart, Spor Smart kanalından canlı olarak yayınlanacak.

La Liga Başkanı Javier Tebas, "La Liga her yıl daha da rekabetçi oluyor ve bu bizim için çok önemli. Ama El Clasico maçın da ötesinde, bir gösteri. Herkes çevresindekine 'El Clasico'yu kiminle izleyeceksin?' diye sorar. Futbolseverleri birleştiren bir karşılaşma ve futbolun güzelliğini en iyi gösteren maçlardan biri." şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.