Reina saldırganı yakalandı! Reina katili Esenyurt'ta yakalandı

Reina saldırganı yakalandı! Reina katili Esenyurt'ta yakalandı

Reina saldırısını yapan katil Abdulgadir Masharipov yakalandı. Esenyurt'ta yakalanan Reina saldırganı haberi ve sıcak gelişmeler haberimizde!

2017 yılının ilk saatlerinde İstanbul'un Ortaköy semtinden gelen haber içimize ateş gibi düşmüş ve orada bulunan Reina gece kulübüne düzenlenen hain silahlı saldırıda 39 kişi hayatını kaybetmişti.

Saldırıda 71 kişi de yaralandı. Saldırıyı Irak Şam İslam Devleti üstlenmişti yaklaşık 17 gündür arama çalışmaları Türkiye'de titizlikle sürdürülmekteydi.
Reina saldırganı yakalandı
BU FOTOĞRAF ELİMİZE ULAŞTI TWİTTER HESABINDAN GELEN KARE
reina-saldirgani-yakalandi-son-dakika-002.jpg
Aldığımız habere göre Reina saldırganı Esenyurt'ta yakalandı

Ortaköy'de 39 kişiyi katleden saldırgan yakalandı. Sondakika haberi olarak aktarıyoruz, sadece serhadhaber.com farkıyla bu haberimiz sadece bizde! Hain saldırganın yakalanması Türkiye'de yaşanan acı üzerine su serpti. Abdulgadir Masharipov olduğu ileri sürülen saldırgan yakalandı. 
Alınan ihbarlar sonucu düzenlenen operasyon sonrasında Ortaköy'de saldırıyı düzenleyen katil yakalandı.
Haberin detayları geliyor...
Sağlık konrtolüne götürülecek olan reina katili daha öncede Esenyurt bölgesinde aramalarda bulunulmuştu. Polis çok fazla bilgiyi vermemişti ve daha çok yakalanması için gizliliğini sürdüren emniyet mensuplarına sonsuz teşekkürler. Reina saldırganı yakalandı son dakika.
 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum