Renault Talisman Türkiye Satış Fiyatı -  Renault Talisman Özellikleri Modelleri

Renault Talisman Türkiye Satış Fiyatı - Renault Talisman Özellikleri Modelleri

Fransız otomobil üreticisi Renault, üst segment modeli Talisman'ı nihayet ülkemizde satışa sundu. Sahip olduğu özellikleri ve satış fiyatıyla 2016'da adından fazlasıyla söz ettirmesi beklenen Talisman'ın özellikleri ve satış fiyatı da kesinlik kazandı

Fransız otomobil üreticisi Renault, üst segment modeli Talisman'ı nihayet ülkemizde satışa sundu. Sahip olduğu özellikleri ve satış fiyatıyla 2016'da adından fazlasıyla söz ettirmesi beklenen Talisman'ın özellikleri ve satış fiyatı da kesinlik kazandı. Renault Talisman özellikleri nelerdir? Renault Talisman Türkiye satış fiyatı ne kadar? Kampanyalı Talisman satış fiyatları, ikinci el Renault Talisman fiyatları...

Renault ailesinin lüks sınıf otomobiller arasındaki yeni üyesi Renault Talisman’ın fiyatı merak ediliyor. D segmentinde yer alan Renault Talisman modelleri, Türkiye pazarında 1,5 litre ve 1,6 litre dizel motorlarla satışa sunuldu. Ülke içerisindeki müşterilere teslim edilmeye başlanan Talisman’lar; D segmentine de yeni bir soluk katacak.
 
Renault Talisman modeli arabaların Türkiye’deki başlangıç fiyatı ise 100 bin 500 TL olarak belirlendi. Aracın en güçlü ve en donanımlı versiyonunun fiyatı 145 bin 950 TL’den müşterileri bekleyecek. alisman Türkiye'de Touch ve Icon olmak üzere 2 ekipman seviyesi ve 1,5 litre 110 beygir, 1,6 litre 130 beygir ve 160 beygir olmak üzere üç farklı dCi (dizel) motorla satılacak.
 
RENAULT TALİSMAN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?
 
Talisman’da 4CONTROL sistemi sayesinde tepkisellik ve denge kusursuza ulaşacak. Bu sayede, sürücülerin büyük şehirlerde ve sıkışık caddelerde yaşadığı sorunlar minimuma inecek. Ayrıca bu özellikle birlikte açık yollarda yol tutuşu ve manevra kabiliyeti hissedilir düzeyde artacak.
 
Aracın Multi-Sense özelliği sayesinde çeşitli modlarla sürüş keyfi artırılabilecek. Comfort, Sport, Eco ve Neutral modlarıyla ve kişisel sürüş modlarıyla araç kullanmak mümkün olacak. Elektronik amortisör sistemi de seçilen sürüş moduna göre süspansiyon davranışını otomatik olarak ayarlayacak. Aracın analizleri de üst düzeyde olacak. Seçilen moda uygun kalabilmek için araçta yol durumu, hız, tekerlek açısı ve fren pedalındaki basınç analizleri takip edilebilecek. Kabin içi renginde de araç sahibinin isteğine ve beğenisine bağlı olarak değişiklik yapılabilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.