Rising Star Son Jürüsi Gülben Ergen'in Haftalık Ücreti, Dudak Uçuklattı

Rising Star Son Jürüsi Gülben Ergen'in Haftalık Ücreti, Dudak Uçuklattı

Yaptığı her program ile gündemi sallamayı başaran Acun Ilıcalı, 3 Ağustos'ta yayın hayatına başlayacak olan Rising Star ile ilgili, son hazırlıklarının tamamlandığını açıkladı. Son jüri üyesi kim diye beklenirken,seçilen Gülben Ergen' in alacağı ücret ise

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’in yeni yarışma programı ‘Rising Star ’ (Yükselen Yıldız) 3 Ağustos ’ta başlayacak. Haftada iki gün yayınlanacak ‘Rising Star’dan Gülben Ergen’in bölüm başı 20 bin TL alacağı iddiaedildi.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’in yeni yarışma programı ‘Rising Star’ (Yükselen Yıldız) 3 Ağustos’ta başlayacak.

Demet Akalın ve Mustafa Sandal’dan sonra iki jüri üyesi daha kesinleşti. Biri MFÖ’nün Fuat Güner'i diğer isim ise Gülben Ergen oldu. 

Mustafa Sandal ve Gülben Ergen mahkemelik olmuştu

2011 yılında Mustafa Sandal’la ‘Şıkır Şıkır’ şarkısına düet yapan Gülben Ergen bu şarkıyı Sandal’dan izinsiz albümüne alınca ikilinin arası açılmıştı. Sandal, Ergen’i mahkemeye vermişti

‘HIRSIZLIK YAPTI’

Mustafa Sandal o dönem Ergen için şunları söylemişti: ‘Ne benden ne de parçanın bestecisi Amr Mostafa’dan izin alındı. Bana ait bir şey, benden çalındı. Bu düpedüz hırsızlık ve saygısızlık’ deyip mahkemeye koşmuştu. Gülben Ergen’in barış isteğini ise geri çevirmişti.

2014 yılında sonuçlanan davada Ergen, Mustafa Sandal’a 12 bin 500 TL tazminat ödemişti. İkilinin bu olaydan sonra aynı koltukta yer almasının yarışmaya nasıl yansıyacağı merak konusu oldu.

2 GÜNE 40 BİN TL ALACAK

Haftada iki gün yayınlanacak ‘Rising Star’dan Gülben Ergen’in bölüm başı 20 bin TL alacağı iddia edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.