Rize'de HDP Milletvekili Adayı Selda Karafazlı'nın ailesinin İŞ yerine saldırı

Rize'de HDP Milletvekili Adayı Selda Karafazlı'nın ailesinin İŞ yerine saldırı

Rize'de HDP Milletvekili Adayı Selda Karafazlı'nın ailesine ait olan 'Kahve Durağı' isimli işletmeye bugün ikinci saldırı gerçekleşti. Bazı saldırganların elinde bıçak, silah ve elektro şok cihazı bulunduğu bildirilirken, Karafazlı ailesinin polis ...

Rize'de HDP Milletvekili Adayı Selda Karafazlı'nın ailesine ait olan 'Kahve Durağı' isimli işletmeye bugün ikinci saldırı gerçekleşti. Bazı saldırganların elinde bıçak, silah ve elektro şok cihazı bulunduğu bildirilirken, Karafazlı ailesinin polis tarafından koruma altına alındığı bildirildi. Gruptan bazıları Karafazlı'nın annesi olan HDP İl Eşbaşkanı Günay Karafazlı'ya bıçak çekti. Polisin araya girmesi ile aile işletmenin içinde koruma altına alındı. Ancak daha sonra Selda Karafazlı'nın talebi üzerine kendisi, eşi, annesi Günay ve babası Gençağa Karafazlı polis tarafından göstericilerin bilmediği güvenli bir yere götürüldü.
ÖNCEKİ GÜN DE AYNI MEKANA SALDIRI GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİ
Aynı grup önceki gün de Kahve Durağı adlı işletmeye slogan atarak yaklaşmış ve Türk Bayrağı asmıştı. HDP Milletvekili Adayı Selda Karafazlı'nın bugün saldırganlardan şikayetçi olduğu öğrenildi. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.