Şaban Akça için ikinci ekip de suya dalış yapıyor

Şaban Akça için ikinci ekip de suya dalış yapıyor

Müge Anlı'da bir nefes kesen cinayet daha ortaya mı çıkıyor? Şaban Akça öldü mü? Şaban Akçanın cesedi bulundu mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Nisan son bölüm ile canlı yayın olarak devam ediyor. ATV'de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Nisan'da yayınlanan canlı yayında Şban Akça cinayetinin izlerine ulaşılıyor.Şaban Akça'nın akşam çok sarhoş olduğunu söyleyen Erol bey, bildiklerimin dışında birşey bilmiyorum dedi. ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Nisan son bölümde neler oldu? En son barajın kenarında ve baraja suya doğru giren araç izleri akıllara başka soru işaretleri getirdi. Kayıp olarak aranan Şaban Akça öldürülüp baraja mı atıldı?

Canlı yayında telefon bağlantısında bulunan İsmet Ergün/İstanbul dikkat çekici ifadelerde bulundu. Bölgede bulunan bir caminin kamerası olduğunu ve onun inceleneceğini belirtti.

Erol bey ''ben yürürken köpek falan yoktu'' dedi. Canlı yayında telefona bağlanan İsmet Ergün ise ''ben ne olursa olsun orada arkadaşımı bırakmam, o yolu arabasız gitmesi mümkün değil, köpekler adam yer adam'' dedi. Şüpheler Erol'un üzerinde yoğunlaştı.

Ekipler ikinci kez arama çalışmalarına devam ediyor
Ortadan bir yol geçiyor, yolun alt tarafında eşorfman bulundu ve yolun üst tarafı Hayati bey'in evi. Bölgede su kuyuları bulunmakta. Kuyular tekrar incelenecek. Gerekli bilgiler Emniyet birimlerine verildi ve gerekirse baraj incelendikten sonra o kısımlarda incelenecektir denildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.