Sağlık bakanlığı tarafından ücretsiz maske dağıtımı yapılacak

Sağlık bakanlığı tarafından ücretsiz maske dağıtımı yapılacak

Sağlık bakanlığı ve Ulaştırma bakanlığı tarafından ülke genelin de PTT kargo aracılığıyla her aileye hafta da 1 paket ücretsiz maske dağıtımı yapılacağını açıkladı. Haberimizin devamında..

T.C. Sağlık Bakanlığı ile T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın almış olduğu karara göre online ortamda ePttAVM.com üzerinden vatandaşlarımıza ücretsiz olarak maske temini sağlanacaktır. Aile üyeleriniz için maske temin etmek isterseniz, aile üyelerine ait bilgileri form üzerinde doldurarak onlara da ücretsiz maske temini sağlayabilirsiniz.

Ailelere hafta da 1 paket maske verilmesiyle birlikte 1 paket içerisin de 5 adet maske bulunmaktadır. Adres ve T.C Kimlik numaralarını doğrulamanızla birlikte PTT kargo tarafından evinize kadar ücretsiz şekilde temin edebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.