Sagopa Kajmer İstanbullu Öğrenciler İçin Şarkılarını Söyledi

Sagopa Kajmer İstanbullu Öğrenciler İçin Şarkılarını Söyledi

Sagopa Kajmer İstanbul Eyüp Belediyesinin Öğrenciler için düzenlediği etkinliğe katılarak 2015 yılı sonu eğitim ve öğretim öğrencilerine üniversiteleri aratmıcak bir etkinlik yaşattı

Eyüp Belediyesi mezun olan liseliler için unutamayacakları bir mezuniyet töreni düzenledi. Eyüp Stadı’nda düzenlenen Mezuniyet Şölenine Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ve çok sayıda öğrenci ile aileleri katıldı. Üniversitelerin şenlikleri aratmayan mezuniyet programında Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, gençler için hazırlattığı yıllıkları öğrencilere dağıtarak başarı dileğinde bulundu.

SAGOPA KAJMER MEZUNLAR İÇİN SAHNE ALDI
Mezuniyet sevinci yaşayan liseliler için sahne alan Sagopa Kajmer, en güzel şarkılarını gençler için seslendirdi. Konser boyunca hep bir ağızdan şarkılara eşlik eden öğrenciler bütün yılın stresini attı. Gençlere yönelik bir çok projeye imza atan Eyüp Belediyesi geri dönüşüme atık pil toplayarak en çok katkıyı sunan çevrecileri de programda ödüllendirdi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.