Samsun'da DAEŞ'e Darbe 3 Tutuklama

Samsun'da DAEŞ'e Darbe 3 Tutuklama

Samsun'da DAEŞ terör örgütü ile işbirliği gerekçesiyle 3 Irak vatandaşı gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörlü Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri alınan istihbarat doğrultusunda İlkadım ilçesi Fatih Mahallesi’ndeki bir eve operasyon düzenledi.

Eve yapılan baskında DAEŞ terör örgütüyle işbirliği yaptığı belirlenen Irak asıllı Ahmed Ş.B. kardeşi Ebubekir Ş.B. ve akrabaları olan Nasri S.B gözaltına alındı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğün'de sorguya çekilen Irak asıllı zanlıların, DAEŞ militanlıları ile birlikte çekildikleri fotoğrafları olduğu, Irak, Suriye ve Lübnan'a giriş çıkış yaptıkları öğrenildi. Irak asıllı 3 kişinin bütün elektronik eşyalarınada incelemek için el konuldu.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamaların ardından 3 kişi sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne yollandılar. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.