Samsung Galaxy Note 7 Fan Edition Modelini Tanıttı!

Samsung Galaxy Note 7 Fan Edition Modelini Tanıttı!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un merakla beklenen Samsung Galaxy Note 7 Fan Edition modeli Samsung tarafından tanıtıldı.

Samsung'un Note 7 modelini uzun süredir yenilenen sürümünü yeni adıyla satışa sunacağı konuşuluyordu. Son günlerde sürekli olarak Note 7 modelinin sahip olacağı yeni isimler konuşulurken yenilenen Note 7 modelinin Note 7 Fan Edition adıyla satışa çıkacağı iddia edilmişti.

Sonunda Note 7'nin yenilenmiş sürümünün adı Note 7 Fan Edition olarak açıklandı ve tanıtıldı. Samsung'un Note 7 modelinden farklı ufak değişikliklerle gelen yeni Note 7 Fan Edition'ın bataryası da orijinal Note 7 modeline göre yüzde 8.5 oranında azaltıldı. Yenilenen Note 7 Fan Edition sürümü 3.500 mAh kapasiteli batarya yerine 3.200 mAh kapasiteli batarya ile geliyor.

Galaxy Note 7'nin yenilenmiş sürümü olan Note 7 Fan Edition 1440 x 2560 çözünürlüğüne sahip 5.7 inç büyüklüğünde Super Amoled ekrana sahip. Snapdragon 821 işlemciden güç alan Note 7 Fan Edition modeli ayrıca 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanıyla geliyor.

Samsung'un yenilenen Note 7 Fan Edition modelinin en dikkat çekici özelliği ise Samsung'un ilk olarak Galaxy S8 ve GalaxyS8 Plus modellerinde sunduğu Samsung'un yeni sesli dijital asistanı Bixby'nin bulunması. Son olarak Note 7 Fan Edition sürümü Galaxy S8 arayüzüne sahip olarak karşımıza geliyor. Ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağı bilinmeyen Note 7 Fan Edition'ın en merak edilen yanı ise patlayıp patlamayacağı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.