Samsung Galaxy Note 7 Videosu Tekrar Yayında!

Samsung Galaxy Note 7 Videosu Tekrar Yayında!

Samsung Galaxy Note 7 modellerinin GTA 5 oyununda yer alan bomba olarak kullanılması durumu Samsung tarafından derhal kaldırılması talep edilen bir durum Youtube ile şirketi karşı karşıya getirebilir..

Gelen son iddialara göre Samsung tarafından kısa süre öncesinde kaldırılan Samsung Galaxy Note 7 videolarından hemen sonra bugün video tekrar Google tarafından yayına alındı, Google'ın Youtube ekibi Samsung Galaxy Note 7 modellerinin GTA 5 oyununda bomba olarak kullanıldığı videoyu tekrar izleyicilerin beğenisine sunarak Samsung ile karşı karşıya gelmeyi göze aldı.

Google ve Samsung arasında Android ve diğer bir çok donanım ve yazılımsal ürünler ile işbirliği yer alıyor olmasından dolayı iki şirketin ortada kalması durumunda kritik noktaların ortaya çıkmasının söz konusu olacağından bahsetmek gerekiyor, zira iki şirket her geçen saniye daha fazla değer kaybı yaşayabilecek olduğu riskini unutmayarak beraber yoluna devam etmesi gerekiyor olmasına rağmen Samsung Galaxy Note 7 modellerine dair videolar iki şirketi bir arada tutmaya yetmeyecek hatta ayırmaya yetecek kadar yüksek güce sahip durumda.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.