Samsung Galaxy S8'in Özellikleri Nasıl Olacak?

Samsung Galaxy S8'in Özellikleri Nasıl Olacak?

Samsung,Note 7'de yaşanan sorunları tamamen çözememişken firmanın bir sonraki gözdesi Galaxy S8'in özellikleri sızdırıldı.

Teknoloji devi Samsung,Note 7'de yaşanan sorunlardan dolayı telefonları geri toplamış ve değişim yapmıştı.Buda firma için prestij kaybına yol açtı.Prestijini tekrar kazanmak için yeni telefonu Galaxy S8'i daha erken piyasaya sürecek iddiaları ortaya atılmıştı.Bu iddiaları destekler nitelikte S8'in özellikleri internete sızdı.

Sızdırılan bu özelliklerde donanım özelliklerinin yanında kamera özelliklerinide içeriyor.Telefonda 4 GHZ'e ulaşmış kendi üretimi olan Exynos 8895 işlemcisini kullanacak.5.2" inçlik ekranı 4K çözünürlük destekliyor.Galaxy S8 6 GB'lık RAM ve en düşük 64 GB depolama alanına sahip olduğu diğer özellikler arasında.

Kamerası ile ilgili özelliklerde kullanıcıları heyecanlandırdı.30 MP optih odaklama sahip kamerası olduğu bilgiler arasında.Ön kamera ise sınıfındaki diğer cihazlara göre oldukça yüksek 9 MP.

İlk defa kullanılacak olan ARM Mali G71 grafik işlemcisi ise sanal gerçeklik uygulamaları için tasarlanmıştır.Bu işlemci ile birlikte kullanıcılar sanal gerçeklik uygulamalarını daha gerçekçi boyurlarda kullanabilecek.

Diğer Özellikleride Şöyle

- Exynos 8895 işlemci

- Mali G71 grafik işlemci

- 6 GB RAM

- 4K çözünürlüğe sahip 5.2" ekran

- Minimum 64 GB depolama alanı

- 30 MP optik odaklama özelliğine sahip arka, 9 MP ön kamera

- 4200 mAh kapasiteye sahip pil

- İris tarayıcısı

- Parmak izi okuyucu

- Kablosuz şarj

- Projeksiyon özelliği

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.