Samsung Galaxy S9 ve S9+ resmi pil ömrü testi

Samsung Galaxy S9 ve S9+ resmi pil ömrü testi

Samsung, Galaxy S9 ve S9+ amiral gemisi akıllı telefonları için pil ömrü testlerini yayınladı.

Yeni Galaxy S9 ve S9+'ların bataryasının ne kadar zamanda şarj olduğunu merak ediyor musunuz? Doğrudan Samsung'dan gelen verilere göre, Galaxy S9 modelleri selefi Galaxy S8 ve S8+’dan öteye geçemeyecek. Yeni Galaxy modelleri aynı boyutta pil birimleri ile geldiği için bu durum gayet normal. Standart model 3.000mAh pil ve daha büyük model 3.500mAh pil ile geliyor.

Elbette, gerçek kullanım testleri telefonların pil ömrünü ortaya koyacak ancak, şimdilik Samsung'un resmi pil ömrü istatistikleri ile yetinmek zorundayız. Aşağıda Gördüğünüz gibi, Galaxy S9 puanlarının en uzun pil ömrü ekran tamamen devre dışı kaldığında gerçekleşiyor. Samsung'un test ettiği diğer kullanım senaryolarında video oynatma ve İnternet kullanımı başta olmak üzere Galaxy S8 modelleri ile çok fazla bir fark görünmüyor.

Galaxy S9+ ile Galaxy S8+ arasındaki pil ömrü karşılaştırmasından da aynı sonuç çıkarılabilir. Yeni telefon aynı zamanda ses çalma açısından en iyi kullanıma sahip ve kullanıcılara video oynatma veya basit internet tarama açısından önceki pil ömründen daha fazla pil ömrü sağlamıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.