Samsung katlanabilir akıllı telefon ne zaman tanıtılacak?

Samsung katlanabilir akıllı telefon ne zaman tanıtılacak?

Samsung'un merakla beklenen katlanabilir akıllı telefonunun ne zaman tanıtılacağı ortaya çıktı.

ET News'dan bir rapora göre, Samsung'un katlanabilir akıllı telefonların seri üretime başlanacağı söyleniyor. Dahası, kaynaklar, katlanabilir akıllı telefonların geliştirme aşamasından kitlesel üretim aşamasına geçtiğinden, şirketin katlanabilir akıllı telefonları Kasım ayında toplu üretme kararı aldığını iddia ediyor.

Şirketin Mart ayından itibaren tasarım çalışmalarına başlayacağı ve Eylül ayında panel üretiminin yapılacağı söyleniyor. Bu zaman dilimi, 2019 yılının başlarından itibaren katlanabilir Samsung telefonlarını göreceğimizi öngörebilir.

Tam özellikleri bilinmiyor ancak, Samsung katlanabilir akıllı telefonların içe doğru katlanabilen 7,3 inç'lik esnek OLED ekranları olduğu söyleniyor. Samsung Display bölümü, katlanabilir ekranlar üretmekle yükümlü. Samsung, katlanılabilir akıllı telefon projesini aktif olarak takip ederken, Lenovo'nun 2016'da katlanabilir bir Smartphone prototipini tanıtmış olması nedeniyle, katlanabilir akıllı telefonu piyasaya çıkarmadaki ikinci şirket olarak tarihe geçecek.

Samsung katlanabilir akıllı telefonlar, ultra premium pazarları hedefleyecek. Samsung temsilcisi,"Katlanabilir akıllı telefonları geliştirdiğimiz doğru. Bununla birlikte, iş stratejilerimizden dolayı katlanabilir akıllı telefonların seri üretime veya serbest bırakılmasına ilişkin herhangi bir programı teyit edemiyoruz. " dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.