Samsung Mobile her an işçi çıkarabilir!

Samsung Mobile her an işçi çıkarabilir!

Samsung Mobile bölümünden bir takım işçi çıkarmasının söz konusu olduğunu ifade ederek müşterilere en iyi hizmeti sunmasının yanında en az işçiden en iyi performansı bekleyecek olmasının söz konusu olduğu ifade ediliyor.

Samsung çalışanları arasında yer alan büyük bir panik ve korku nedeni olarak Note 7 modellerinde yaşanan patlama dolayısı ile en kısa süre içerisinde işçileri arasında belirli bir çıkarım yapmasının söz konusu olduğu, işçi çıkarma konusunda en büyük etkinin Note 7 modellerinin olmasının söz konusu olduğunu ifade etti.

Çalışanların aralarında yer alan konuşmalara göre Samsung Mobile yakın süreler içerisinde en az 3000 işçisini çıkarmasının söz konusu olabileceği, yeni işe başlayan işçilerin özellikle kapı dışarı kovulması ve şirkette kendilerine pek fazla yer bulamayacak olmalarının şirketin itibarını daha fazla zedelemesinin söz konusu olacağıifade edilmekte. Kullanıcıların işçi çıkarma konusunda herhangi bir düşünceleri bulunmuyor ancak işçilerin büyük sorunlar karşısında kalacağı kesin ifade edilmekte. Kullanıcıların işçi çıkarmaları ile ilgili olarak bir bilgisi de şuan için bulunmuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.