Samsung Sonunda Bixby Özelliklerini Tamamen Kullanıma Açtı!

Samsung Sonunda Bixby Özelliklerini Tamamen Kullanıma Açtı!

Samsung'un merakla beklenen sanal asistanı Bixby tamamen kullanıma açıldı.

Samsung'un Galaxy S8  ile birlikte tanıttığı ancak tüm özelliklerini sunmadığı Bixby sonunda tüm özellikleriyle kullanıma açıldı.

Samsung yılın başlarında yeni amiral gemisi olan Galaxy S8'i tanıtmış ve bununla birlikte kendi sanal asistanı olan Bixby'ı da tanıtmıştı.  Samsung bu sesli asistanı Galaxy S8 ile birlikte sunmuş ancak tüm kullanıma sunmamıştı. Aradan uzun zaman geçmesinin ardından sonunda Samsung Bixby özelliklerini tamamiyle kullanıma açtı.

Samsung yeni sanal asistanı Bixby Apple'ın sanal asistanı olan Siri'ye rakip olarak çıkartmıştı. Ancak telaffuzda yaşanılan önemli sorunlar nedeniyle kullanıcılar Bixby'ı kullanmaz olmuştu.

Aradan geçen uzun sürenin ardından Samsung Bixby'ın kullanımında yaşanılan sorunları düzeltti ve kullanıma yeniden açıldı.

Şimdilik sadece İngilizce diline destek veren Bixby'a ilerleyen günlerde yeni dillerin eklenip eklenmeyeceği ise bilinmiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.