Sanki ; Fransız haber ajansı, Yada PKK'nın resmi haber ajansı ANF

Sanki ; Fransız haber ajansı, Yada PKK'nın resmi haber ajansı ANF

Şu haberin verilişine bakın.Türk Tankının vurulduğunu, Sanki Terörist yoldaşlarına sevinçle duyuruyorlar.

Bizim tankımız ABD'nin TERÖRİSTLERE verdiği silahlarla ALÇAKÇA vuruldu 5 şehidimiz var diyemiyorlar...

Bunları takip edene, Bunları okuyana yazıklar olsun, Bu TERÖRİST sevicileri Mustafa Kemalin Askerleri zanneden SIĞIRLARA yazıklar olsun...

Neden hergün İslama, Diyanete, Başörtülülere saldırıyorlar zannediyorsunuz?
Bunlar KİLİSEDE PAPAZIN nikah kıymasına tek kelime etmez, Ama Müftünün Nikah kıymasını LAİKLİĞE AYKIRI diye ortalığı ayağa kaldırırlar.

Bunlar küçücük Hristiyan kızların Rahibelik eğitimini almasını görmez, Sabahtan akşama kadar İmam hatipleri karalar, Cuma namazına giden liseli çocukları takip eder, gizliden kameraya kayıt eder ve korku müziği eşliğinde haber yapar, Ama PKK'ya giden liseli çocukları bir kez görmezler...

ÇÜNKÜ GÖREVLERİ BU...

Anlamıyormusunuz bunların ipleri dışarda, Bunlara Yabancı vakıflardan paralar akıyor, Nasıl ayakta duruyorlar zannediyorsunuz?

Bunlar vatan haini...
İşte Kemalistlerin, sOLcuların en çok takip ettiği haber sitesi...
Uyanın artık...

Yorum Haber: Gökhan KAHRAMAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.