Şanlıurfa'da Dünürler Arasında Silahlı Kavga Çıktı

Şanlıurfa'da Dünürler Arasında Silahlı Kavga Çıktı

Şanlıurfa Ceylanpınar'da,dünürler arasında çıkan kavgada av tüfeği ateşlendi.Çıkan saçmalara hedef olan 2 yaşındaki Emir öldü.

Şanlıurfa Ceylanpınar'da,dünürler arasında çıkan kavgada av tüfeği ateşlendi.Çıkan saçmalara hedef olan 2 yaşındaki Emir öldü ve 4 kişide yaralandı.İddialara göre,baba evine dönen gelini almak için gelen Şevket Kılıç oğlu Ümit Kılıç ile birlikte,gelinin babasının lokantasına gitti.İş yerinde çıkan tartışma büyüdü ve kavgaya dönüştü.Gökçeoğlu ailesinin çocukları av tüfeğiyle kişilere ateş açtı.Vücutlarına saçma isabet eden Sabah ve Tuba Nur Kılıç ve Emir Kılıç yaralandı.

İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine gelerek kavgayı ayırdı.Hastaneye kaldırılan yaralılardan 2 yaşındaki Emir yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.