Şanlıurfa'da Kamyonet şarampole yuvarlandı: 2 ölü 30 yaralı

Şanlıurfa'da Kamyonet şarampole yuvarlandı: 2 ölü 30 yaralı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde tarım işçilerini taşıyan kamyonetin şarampole yuvarlanması sonucu 2 kişi öldü 30 kişi de yaralandı.

Suriyeli tarım işçilerini taşıyan kamyonetin Birecik Arat Dağı mevkiinde kaza yapması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 30 da yaralı var.

Yaralananlar kaza yerine gelen çok sayıda ambulanslarla Şanlıurfa, Birecik ve Suruç ta bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Sarımsak toplamak için çadır kentten Birecik’e gelmekte olan ve mevsimlik çalışan işçilerin bulunduğu 45 DU 825 plakalı Mehmet Orhan’ın idaresindeki kamyonet, Arat Dağı mevkiinde lastiğinin patlamasıyla şarampole yuvarlandığı bildirildi.

Sabah saatlerinde meydana gelen kazada uzun süre Şanlıurfa-Birecik Karayolunda trafik aksadı. Kazayla ilgili soruşturmada başlatıldı.



 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.