Sarahah nedir? Sarahah anonim bulma...

Sarahah nedir? Sarahah anonim bulma...

#Sosyal Medya yazımda sizlere son zamanlarda oldukça popülerleşen yeni bir Sosyal Medya aracını tanıtacağım. Bir Arap yapımı olan Sarahah son zamanlarda oldukça yaygınlaşmaya başladı.

Başlangıçta sadece bir Web sitesi olarak kullanıma sunulan Sarahah, Arap ülkelerindeki popülaritesinin hızla artmasının ardından App Store’da ki yerini aldı ve yükselişi daha da hızlandı. Günden güne kendini geliştiren Sarahah, çok kısa bir sürede günümüz sosyal medya devlerine kafa tutar bir seviyeye geldi.

Sarahah bir dürüstlük uygulamasıdır. Sarahah kullanıcıları merak ettikleri kullanıcıları aratarak o kişilerin profilinde gezinebiliyor, onlara anonim olarak mesaj atabiliyor.

Peki "Sarahah'ta mesajı kimin yazdığını nasıl görürüz?"

Bu konuyla ilgili henüz bir taktik geliştirilmese de eğer mesajı yazdığını tahmin ettiğiniz kişi Sarahah kullanıyorsa bu biraz daha kolaylaşabilir. Son aktif oldukları saate ve size gelen mesajın saatine bakarak mesajı yazmasını istediğiniz kişiyi yazıp, yazmadığını tespit edebilirsiniz.

Kaynak: Umut Köse blogu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.