SEAT Ateca Türkiye'de Kaç Tl İle Satışa Sunulacak Belli Oldu!

SEAT Ateca Türkiye'de Kaç Tl İle Satışa Sunulacak Belli Oldu!

VAG grubu altında üretim yapmaya devam eden otomobil üreticisi şirket SEAT tarafından markaya ait ilk SUV modelinin tanıtımı bundan kısa süre öncesinde gerçekleştirilmişti.

SEAT Ateca adına sahip olan SUV tipi aracın özellikleri bakımından güçlü bir yapıya sahip olduğu ifade edilirken otomobilde yer alan bir takım özelliklerin Tiguan ile benzer olması eleştiri konusu olmuş ancak bunların öneminin olmadığı Türkiye pazarında en çok merak edilenin otomobilin fiyatının ne kadar olacağının merak konusu olduğu ifade edilmişti.

Şimdilerde ise SEAT Ateca otomobil modeline ait ilk fiyat bilgileri Seat sitesinden resmi olarak ilan edilmese de Seat tarafından Türk iş ortaklarına gönderilen bir posta ile beraber otomobil modelinin en düşük baz donanımlı modelinin 84.000 TL fiyatlandırmaya sahip olduğu ve yakın zaman içerisinde test arabalarının Türkiye'de yer alan bayilere gönderilmeye başlanacak olduğu ifade edildi.

Türk kullanıcılar fiyatı duyunca nasıl bir tepki gösterecek hala net değil ancak Tiguan modellerine oranla fiyat açısından yüksek modellerde pek fazla fark olmadığı görülüyor, listenin diğer modellerine dair fiyatlandırmalar 114.000 TL civarına varırken kullanıcıların Tiguan ve Ateca arasında bir tercih yapacak olması durumunda etkenin donanımsal ve kalitenin yanı sıra fiyat açısından ne kadar düşük bir fiyat ve uygun fiyat sunduğu konusuna göre olacak olduğu ifade edilmekte.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.