Selahattin Demirtaş Cumhurbaşkanı'na sert çıktı

Selahattin Demirtaş Cumhurbaşkanı'na sert çıktı

Selahattin Demirtaş Cumhurbaşkanı'na sert çıktı

Diyarbakır'daki patlamaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın telefonlarına çıkmayan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 'Erdoğan katliama uğrayan halktan özür dilesin' dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, Erdoğan'ın kendilerine ulaşamamasıyla ilgili Önemli olan bana ulaşmaları değil. Orada katliama uğrayan bir halk var, arasınlar onlardan özür dilesinler. dedi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendilerine ulaşamadığı yönündeki beyanına, Kendileri bana ulaşmaya çalışmış olabilir ama önemli olan bana ulaşmaları değil. Orada katliama uğrayan bir halk var, arasınlar onlardan özür dilesinler. şeklinde karşılık verdi.

MESELE BEN DEĞİLİM, MESELE HALK, HALKA KARŞI ÖZÜR BORÇLARI VAR

Selahattin Demirtaş, Sancaktepe ve Pendik'teki mitingler için Atatürk Havalimanı'na geldi. Diyarbakır mitinginde meydana gelen patlamaya ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendilerine ulaşamadığı şeklindeki beyanına değinen Demirtaş, konuyla ilgili şunları söyledi Aynı saatlerde Cumhurbaşkanı Eskişehir'de mitingde konuşuyor ve yine bize saldırıyor. Ne bir başsağlığı ne bir geçmiş olsun ne bir üzüntü beyanı var. Ülkenin Cumhurbaşkanı bir saat Eskişehir mitinginde konuştu. Bu vahşi katliama, saldırıya dair tek cümle etmedi. Dolayısıyla kendileri bana ulaşmaya çalışmış olabilir ama önemli olan bana ulaşmaları değil. Orada katliama uğrayan bir halk var arasınlar onlardan özür dilesinler, üzüntülerini dile getirsinler. Buyursun Diyarbakır'a gitsinler Cumhurbaşkanı 77 milyonun cumhurbaşkanı değil mi Katliamın yapıldığı yere çiçek bıraksın. Mesele ben değilim,mesele halk, halka karşı özür borçları var.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.