Selahattin Demirtaş hastaneye kaldırıldı

Selahattin Demirtaş hastaneye kaldırıldı

Geçen hafta cezaevinde bilinici kapanan ve hastaneye götürülmeyen Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattın Demirtaş hastaneye kaldırıldı.

Edirne F Tipi Yüksek Güvenlili Cezaevi'ne bulunan Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş nefes darlığı ve göğsünde sancı iddiasıyla bir hafta sonra hastaneye kaldırıldı.

Demirtaş bugün saat 18.00 sularında cezaevinden hastaneye sevk edilirken  mahkum girişi tamamen kapatıldı.Hastanede yapılan kontroller sonrasında tekrardan cezaevine getirildi.

Demirtaş:Sağlığım çok iyi değil, henüz bir teşhis konulamadı

Halkların Demokratik Partisi açıklaması:

''Demirtaş bugün 17:30'da gastroenteroloji bölümünde, daha önce verilen randevu planlaması sonucu yarım kalan tetkiki yapılmış, 19:30'da cezaevine dönmüştür. Saat 20-22 arası avukatlar ile görüşmüştür, genel durumu iyidir, yapılan haberler doğru değildir''.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.