Şenol Güneş Beşiktaş Fenerbahçe maçı ilk 11'ini açıladı!

Şenol Güneş Beşiktaş Fenerbahçe maçı ilk 11'ini açıladı!

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ilk 11'ini Şenol Güneş açıkladı. İşte Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası maçı sahada olacak isimler!

5 Şubat Pazar günü oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçında Beşiktaş ve Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Oynanacak olan derbi öncesi Beşiktaş yönetimi tüm futbolcuların alıcaklarını maç öncesi ödedi ve takımın motivasyonu arttırıldı.

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı öncesi siyah-beyazlılara prim müdahalesi
Oynanan maçlarda özel bir maç için prim uygulaması yapmayan Beşiktaş yönetimi, Fenerbahçe maçı öncesi prim dopingi yapmayı planlıyor. Yarın oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası derbi maçının kazanılması halinde Beşiktaşlı futbolculara verilecek prim miktarı henüz açıklanmadı, maç sonrası açıklanması beklenmekte.

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı muhtemel ilk 11'i şu şekilde
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarın oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasında sahaya sürmeyi planladığı ilk 11'i maça az bir süre kala netleştirmek istiyor. Güneş, özellikle sahanın ortasında görev alan futbolcularına oldukça fazla güveniyor. Tecrübeli çalıştırıcı Şenol Güneş Beşiktaş Fenerbahçe maçı ilk 11 kararları alırken, Talisca ile özel olarak görüşmelerde bulundu.

Talisca'ya ''Sık sık şut çek''

Yetenekli golcü oyuncu Talisca ile yaptığı birebir görüşme sırasında Fenerbahçe derbisinde sık sık şut çekmesini ve rakibin direncini azaltmasını sözylediği haberi alındı.

Marcelo'ya ''Her duran topta öne çık'' dedi. Spor Toto Süperlig'de toplamda 3 golü bulunan Marcelo'ya duran toplarda öne çıkmasını söyleyen Şenol hoca, Fenerbahçe kalesini adeta topa tutmak istiyor.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.