Şenol Güneş Napoli Maçı Öncesi "Kormuyoruz kimse merak etmesin"

Şenol Güneş Napoli Maçı Öncesi "Kormuyoruz kimse merak etmesin"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve yeni transfer Gökhan İnler Napoli öncesi kameralar karşısına geçti.

Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, 3. maçında karşılaşacağı Napoli maçı öncesi Teknik Direktör Şenol Güneş ve yeni transfer Gökhan İnler gazetecilerin sorularını yanıtladılar.

Şenol Güneş Kadroyu Yarın Açıklayacak

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş basın toplantısında Napoli'nin grupta favori takımlardan biri olduğunu söyleyerek,"Napoli grupta favori olan takımlardan bir tanesi. 6 puanla avantajlı. Güçlü bir takım, pozitif futbol oynuyor. Bizim için puan maçı olduğu kadar, bir test maçı da olacak. Napoli maçlarında ne yapabileceğimizi göreceğiz. Oyuncu kadrosu yarın belli olacak. Gökhan İnler bizim için önemli bir oyuncu. Şu anda iyi seviyede" ,diye açıklama yaptı.

Napoli İstanbul'dan Farksız

San Paolo statında oynanacak maç öncesinde Şenol Güneş Napoli'nin İstanbul'dan farkı olmadığını gelirken trafiğe takıldığını söyleyerek,"Gelirken de trafiğe takıldım. Bir değişiklik yok. Sezon başından bu yana oynayacağımız en güçlü takımla oynayacağız. Zor maç. Ne olursa olsun, iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz. Gökhan İnler'in ayağındaki sakatlık Akhisar maçında oldu. Daha sonra oynadı, ama ağrılı oynadı. Gökhan İnler'in zaman zaman ağrısı olacak ama, azaldı ağrısı. Tecrübeli bir oyuncu. Görev alırsa en iyisini yapacaktır",söyledi.

Benfica ve Kiev'den 3 Puanla Ayrılabilirdik

Teknik Direktör Şenol Güneş grupta oynadıkları Benfica ve Kiev maçlarında kazanacakları maçlar olmasına rağmen 1 puanla ayrıldıklarını söyledi."Kazanabileceğimiz maçlardan 1 puanla ayrıldık. Kaybettiğimiz zaman bile futbol adına doğru işleri yapıyorsak bizim için sevindirici. Sezon başından beri karşılacağımız en iyi takımla oynayacağız. Kim daha iyi olur, onu yarın göreceğiz. Napoli'nin forvetinde Milik yok ama Gabbiadini de gayet iyi oyuncu. Hücum yönünden kaliteli isimlere sahipler. Belki zaman zaman zorlanacağız, belki diğer maçlarımıza göre farklı formatlar ortaya çıkacak. Tedbirlerimiz fazla olacak" ,eski maçlarla ilgili açıklamaları bu şekilde oldu.

Trabzonspor'da İnter'i Yenerek Sürpriz Yapmıştık

Formunda düşüklük olan Aboubakar ile ilgili Teknik Direktör Şenol Güneş,"Aboubakar gol atmadı, yarını bekledi belki de. Aboubakar'ın atmadığı golleri atmasını bekleyeceğiz. Korkmuyoruz, kimse merak etmesin. Futbol keyif alınan bir oyundur, yarın da keyif almaya çalışacağız. Trabzonspor ile Inter'i yenerek sürpriz yapmıştık. Yarın da favori takım olan Napoli'ye karşı aynısını yapabiliriz. Şu anda mağlubiyetimiz yok, ama galibiyetimiz de yok",açıklamalarını yaparak basın toplantısını sonlandırdı.

Napoli-Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta?

Beşiktaş Napoli deplasmanında 3 puanla ayrılmak istiyor.

San Paolo Statı'nda oynanacak karşılaşma 19 Ekim saat 21.45'te Tivibuspor2'den yayınlanacak.

B grubundaki puan durumu ise, Napoli 3 puanla liderken,Beşiktaş 2 puanla 2.sırada yer alıyor.Kiev ile Benfica'da 1 puanla Beşiktaş'ın arkasında.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.