Serhad Bölgesi Iğdır'da MHP'li Gençler Gerginliğe Yol Açtı

Serhad Bölgesi Iğdır'da MHP'li Gençler Gerginliğe Yol Açtı

Serhad Bölgesi Iğdır'da Milletvekili Çıkaramayan MHP Eski Milletvekili Adil Aşırım'ın Evinin Önünde Toplanan MHP'li Gençler Gerginliğe Neden Oldu

Iğdır’da milletvekili çıkaramayan MHP üyesi gençlerin oyları böldüğü gerekçesiyle CHP’den aday olan eski milletvekili Adil Aşırım’ın evinin önünde toplanması gerginliğe neden oldu.
HDP’nin 2 milletvekilliği kazandığı Iğdır’da, milletvekili çıkaramayan MHP ve CHP’li Azeriler arasında gerginlik yaşandı. Edinilen bilgiye göre, MHP’li gençler, Azeri oylarını böldüğü gerekçesiyle CHP’den aday olan eski milletvekili Adil Aşırım’a tepki gösterdi. Sosyal medyada sürekli küfür içerikli yazılar paylaştığı öne sürülen yaklaşık 300 kişilik grup, Aşırm’ın evinin önüne gelerek hakaret ve küfür içerikli sloganlar attı. Olay esnasında sokağa çıkan Aşırım ile grup arasında çıkan tartışmaya polis müdahale etti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden olayların ardından Aşırım, Iğdır Adliyesi’ne giderek kendisine ve ailesine hakaret ve küfür içerikli slogan atıldığı, sosyal medyada aynı şekilde taciz edildiği ve linç girişiminde bulunulduğu gerekçesiyle şahıslar hakkında suç duyurusunda bulundu.
Ola yerine gelen Iğdır İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Aşırım’ın evinin önünde güvenlik amacıyla polis görevlendirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.