Sevda Kuşun Kanadında-9. Bölüm Fragmanında Seyircileri Bekleyenler

Sevda Kuşun Kanadında-9. Bölüm Fragmanında Seyircileri Bekleyenler

TRT 1'de diziseverleri bekleyen Sevda Kuşun Kanadında 8. bölüm bu akşam yayınlandı.Sevda Kuşun Kanadında dizisinde Kıbrıs harekatı konusu yer aldı.Sevda Kuşun Kanadında 9.yeni bölüm fragmanında diziseverleri bekleyenler.

Yapımcılığını Sonart Medya'nın yaptığı Sevda Kuşun Kanadında dizisinin başrollerini Deniz Baysal, Murat Ünalmış, Ufuk Bayraktar, Müge Boz, İlker Kızmaz ve Yavuz Bingöl paylaşıyor.Bu akşam ekranlarda olacak olan Sevda Kuşun Kanadında dizisinde Türk cemiyetleri Kıbrıs'a asker çıkaran Yunanlılar karşısında harekete geçiyor. 

SEVDA KUŞUN KANADINDA 8. BÖLÜM ÖZETİ

Arif Gerçeğin Peşine Düştü

Geçtiğimiz haftanın son sahnesinde Arif’e, gazeteci Leyla tarafından mühim bir dosya verilmişti.Bu bölümde ise Arif, Leyla’nın kendisine verdiği dosyadaki bilgileri araştırmaya alan ve dosyadaki ismin peşine düşer.   
Tümay’ın akıl hastanesindeki kardeşi Kubilay’dan ve yanmış oyuncak bebeğin geleceğinden haberi yoktur.Bebek Tümay’ın eline geçer ve kendisini esrarengiz bir durum içinde bulur.Tarık’ı kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşayan Işık, bir de anne ve babasının ölümüyle ilgili öğrendiği gerçekle karşısında dağılır.

SEVDA KUŞUN KANADINDA 9. BÖLÜM FRAGMANI

Sevda Kuşun Kanadında yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanamaz sitemizde olacaktır.

Yunan ordusunun Kıbrıs’a sefere çıktığı ve 25 Türk mücahidinin şehit verildiği duyulur.Milli Türk Talebe Birliği’nden Kıbrıs’a destek yönergesi çıkar.Arif başta olmak üzere herkes gönüllüler listesine ismini yazdırır.Arif, Ömer’le beraber üniversitede Kıbrıs için destek etkinliği ortaya koyarak tüm ilgiyi üstüne çeker.
 
Leyla, Zafer’in karşısına gelir ve Tarık’tan aldığı dosyaları kullanarak ona beraber çalışmayı önerir.Bu esnada Leyla, ezeli düşmanı Nesteren’e oyun oynamadan geri kalamaz.

9. yeni bölüm fragmanı için tıklayın...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.