SEVDA KUŞUN KANADINDA YENİ BÖLÜMLE GELİYOR!

SEVDA KUŞUN KANADINDA YENİ BÖLÜMLE GELİYOR!

TRT 1 ekranlarında her Cuma büyük bir beğeniyle takip edilen Sevda Kuşun Kanadında, yeni bölümüyle geliyor. Büyük sürprizlerin olacağı Sevda Kuşun Kanadında 9. bölümü ile Cuma akşamı TRT1 ekranlarında olacak.

Türkiye'nin yakın tarihinden notlarla seyircinin ilgisini çekmeyi başaran Sevda Kuşun Kanadında, TRT 1 ekranlarına milyonları kilitlemeye devam ediyor. 9. bölümü ile ekrana gelecek dizide aksiyon dolu sahneler seyirciyi bekliyor.

Planlar açığa çıkıyor!

Arif ile Ömer'i ortadan kaldırmak için uğraşan Zafer yeni planlar hazırlamaktadır. Hazırladığı planların açığa çıktığı bölümde Arif'i silahlı bir saldırı bekliyor. Kurşunların hedefindeki Arif'in kurtulup kurtulamayacağı ise merak konusu.

8. bölümün son sahnesinde üniversitede yaşanan saldırının da detayları gün yüzüne çıkıyor. Üniversitede Kıbrıs'a destek vermek amacıyla açılan standa silahlı bir saldırı yapılmıştı. Saldırının arkasında kimlerin olduğu ve bu kişilerin karanlık ilişkileri ortaya çıkıyor.

Büyük sürprizler var!

Geçen bölümde yola çıkan kamyonların taşıdığı silahların Kıbrıs'a destek için gittiği öğrenilmişti. Zafer'in adamları da kamyonları durdurmuştu. Kıbrıs'taki Türklere gidecek olan silahlar Zafer'in adamlarının durdurduğu kamyonlarla birlikte devletin içindeki bir grup tarafından alıkonur. Silahlara el koyan grubun kimlerden oluştuğu ise henüz bir sır.

Gözaltına alınan Binbaşı Barış ise bir diğer büyük sürprizdir. Öte taraftan Halit evi terk eder. Hüsnü'nün evine yerleştiğinde bütün ev halkını endişeye düşürür. Halit'in Hüsnü'ye yapacakları ise seyirciyi heyecanlandıracak türden. Çünkü Hüsnü Halit'ten büyük bir darbe yiyecek.

Sevda Kuşun Kanadında 14 Ekim Cuma saat 20.00'da TRT 1'de...

Fragman İçin Tıklayın...

Sevda Kuşun Kanadında Oyuncu Kadrosu

Murat Ünalmış(ARİF),Sevtap Özaltun(TÜMAY),Ufuk Bayraktar(ÖMER),Müge Boz(IŞIK),Yavuz Bingöl(ZAFER),Tolga Ortancıl(HALİT)

Sevda Kuşun Kanadında Konusu

Sevda Kuşun Kanadında,Orta Asya'daki yakın tarih döneminde gençleri etki altına alan görüşlerin ülkemizde ki etkilerini günbegün gözler önüne seren dizidir.Dizideki can alıcı noktalar bir grup genci etkileyen provakasyonlara karşı,bu gençlerin kendi iç çatışmaları ile toplum içersinde var olma çabalarınıı çok güzel ele alan bir projedir.

İmkansız bir aşk üzerinden ilerleyen dizide,1968-1972 yılları arasında yaşanılan olaylarla beraber devam ediyor.Farklı ideolojik görüşleri benimseyen gençlerin,aslında bu görüşler nedeniyle çatışsalarda,ortak temel değerler ve aynı kültürel altyapıda buluştuklarını ve sevgi bağlarının kurulabileceğini anlatmaktadır.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.