Siirt’in Baykan ilçesi Obalı köyü Kırsalında Yangın

Siirt’in Baykan ilçesi Obalı köyü Kırsalında Yangın

Edinilen bilgilere göre, Baykan ilçesi Karşıyaka Mahallesi ve Obalı köyü kırsalındaki orman bölgesinde bugün öğle saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Siirt’in Baykan ilçesi Obalı köyü kırsalında meydana gelen yangın, belediye, Orman İşletme Müdürlüğü ve vatandaşların çabalarıyla söndürülebildi.
Edinilen bilgilere göre, Baykan ilçesi Karşıyaka Mahallesi ve Obalı köyü kırsalındaki orman bölgesinde bugün öğle saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Olayın yetkililere haber verilmesiyle Baykan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Orman İşletme Şefliği personeli, bölgeye giderek yangını söndürmeye çalıştı. Yangın dumanını ilçe merkezinden gören birçok vatandaş olay bölgesine giderek yangın söndürme ekiplerine yardımcı oldu. Yangın, yapılan uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü.
2,5 dönümlük orman arazisi üzerinde etkili olan yangında 100 çam ağacının zarar gördüğü belirtildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.