Şimdi Avrupa düşünsün! Sığınmacılar akın akın gitmeye başladı

Şimdi Avrupa düşünsün! Sığınmacılar akın akın gitmeye başladı

Türkiye, Suriyeli mültecilerin Avrupa'ya geçişini engellememe kararı aldı. Türkiye'ye Suriyeli mültecilerin artık karadan ve denizden Avrupa'ya ulaşmasını artık durdurmayacak. Bu kararın ardından sığınmacılar Avrupa'ya akın etmeye başladı.

Son dakika haberi: Reuters'ın geçtiği habere göre; Türkiye'den üst düzey bir yetkili, Reuters'e verdiği demeçte, Türkiye'ye Suriyeli mültecilerin artık karadan ve denizden Avrupa'ya ulaşmasını durdurmamaya karar verdi.

Haberde Türkiye'deki emniyet güçleri, Sahil güvenlik ve sınır güvenlik görevlilerinin geri çekilmesinin emredildiği de yer aldı.

MÜLTECİLERİ TUTABİLECEK DURUMDA DEĞİLİZ

Türkiye'nin mülteci politikasının aynı olduğunu ama ortada bir durum olduğunu dile getiren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Artık mültecileri tutabilecek durumda değiliz." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.