Sınırda askeri hareketlilik! Araçlar sınırı geçti

Sınırda askeri hareketlilik! Araçlar sınırı geçti

Türkiye'nin zırhlı araçları ve iş makinaları, Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan sınırın diğer tarafında geçti. Sınır kapısını geçen araçlar, İdlib öncesi ara bölgede bekletiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu akşam ABD Başkanı Trump ile çok kritik bir görüşme gerçekleştirecek. Görüşmenin ana gündem maddelerinden biri Ortadoğu'daki gelişmeler olacak. Görüşme sonrası Türkiye'ye dönecek olan Erdoğan, Bakanlar Kurulu ve MGK'yı toplayacak. Ardından ise pazartesi günü Putin Türkiye'ye gelecek. Putin'le yapılacak görüşmede de ana gündem maddesi Suriye ve Astana görüşmeleri olacak.

Diplomatik görüşmeler ardı ardına yaşanırken Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ise Irak sınırının sıfır noktasında başlattığı tatbikata ve sevkiyatlara devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.