Sıra dışı performansıyla The Tiger Lillies İş Sanat'taydı

Sıra dışı performansıyla The Tiger Lillies İş Sanat'taydı

1989 yılında Martyn Jacques tarafından kurulan The Tiger Lillies, 30'uncu yıllarını kutladıkları ve geçtiğimiz hafta çıkardıkları son albümleri Devil's Fairground'un turnesi kapsamında İş Sanat'ta konser verdi.

1989 yılında Martyn Jacques tarafından kurulan The Tiger Lillies, 30'uncu yıllarını kutladıkları ve geçtiğimiz hafta çıkardıkları son albümleri Devil's Fairground'un turnesi kapsamında İş Sanat'ta konser verdi. Tiyatroyu, kabareyi, vodvilleri, çingene müziklerini, operayı, şansonları punk öğelerle alışılmadık bir tarzda ve sıra dışı bir sahne performansıyla harmanlayan grup, dün akşam İş Sanat Konser Salonu'nda sanatseverleri büyüledi.

Son albümleri Devil's Fairground'u baştan sona seslendirmelerinin yanı sıra, diğer albümlerinin sevilen şarkılarını da listesine alan The Tiger Lillies, konserin başından sonuna kadar yarattıkları o bilindik büyülü atmosferlerinde yaklaşık iki saat sahnede kaldılar.

İki Olivier Ödülü sahibi grup, 'The Gorey End' (2003) albümü ile Grammy'e aday gösterilmişti. Her yıl 200'ün üzerinde konser veren ve 30'u aşkın albüm kaydı olan The Tiger Lillies, biletleri çok önceden tükenen konserde unutulmaz bir performansa imza attı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.