ŞIRNAK BESTA'DA BİR ASKER ŞEHİT İKİ ASKER YARALI

ŞIRNAK BESTA'DA BİR ASKER ŞEHİT İKİ ASKER YARALI

Şırnak Besta'da yapılan operasyonda teöristlerle yaşanan çatışma ve temas sonucu bir askerimiz şehit oldu.

Şırnak Besta'da yapılan operasyonda teöristlerle yaşanan çatışma ve temas sonucu bir askeriniz şehit oldu. Şehit askerimiz Şırnak Devlet Hastanesi'ne sevk edildi, iki askerimiz için ise Şırnak Devlet Hastanesi'nde tedavi  çabaları başladı.Şırnak Valisi Ali İhsan Su teröristlerle temasın havadan ve karadan devam ettiği bilgisini verdi.

 

BUGÜN GENELKURMAY BAŞKANI DA ŞIRNAKTAYDI

 

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ile birlikte Şırnak, Hakkari Yüksekova ve Van Başkale'de konuşlu olan birliklerde denetlemelerde bulunmuşlardı.Kahvaltıda Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde bulunan 2071 rakımlı Gomane tepe'deki askerlerle yanyana olan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar,sınır güvenliğinin sağlanması, kaçakçılıkla ve teröristle mücadele harekatında büyük bir kahramanlık ve emekle ile görevlerini ifa eden askeri personeli başarılarından dolayı tebrik etti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.