Şırnak Cudi Dağında Ciğerlerimiz Yandı!

Şırnak Cudi Dağında Ciğerlerimiz Yandı!

Şırnak Cudi Dağını etkisi altına almış olan ve 40 hektarı yok etmiş olan yangın; nihayetinde kontrol altına alındığı belirtildi. Silopi kenralarındaki Cudi Dağı'nda henüz belirlenemeyen bir sebeple başlamış olan yangın sonrasında,ıslatma çalışmaları sürüy


Silopi ilçesine bağlı Yeni Aksu köyü mevkisinde önceki gün henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangına Şırnak Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait ekiplerce, bir arazöz, 3 pikap ve bir müdahale aracıyla müdahale edildi.
Ekiplerin 3 vardiya halinde sürdürdüğü çalışmalar sonucu dün gece kontrol altına alınan yangının, hava sıcaklığının da etkisiyle başka alanlara sıçraması nedeniyle çalışmalar sürüyor.
Ekipler sarp ve kayalık olması nedeniyle bölgeye ulaşımda güçlük yaşarken, yaklaşık 40 hektar alandaki meşe çalıları yangında zarar gördü.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.