Şırnak İdil'de 1 çocuk hayatını kaybetti

Şırnak İdil'de 1 çocuk hayatını kaybetti

ŞIRNAK - Şırnak İdil ilçesinde evlerinin bahçesinde bulduğu ve oynadığı cismin patlaması sonucu ağır yaralanan 4 yaşındaki Hidayet Tek, hastanede hayatını kaybetti.

İdil'in Turgut Özal Mahallesi’ndeki evlerinin bahçesinde dün saat 14.00 sıralarında oynayan 4 yaşındaki Hidayet Tek, bulup kurcaladığı cismin patlaması sonucu ağır yaralandı.

İdil Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tek, buradaki ilk müdahale ardından Mardin Devlet Hastanesi'ne daha sonra Diyarbakır'da bulunan Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Yoğun bakım servisinde tedavi altında olan 4 yaşındaki Hidayet Tek, yapılan tüm müdahalelere rağmen bu sabah saatlerinde kurtarılamadı. Küçük çocuğun cenazesinin otopsi için morga kaldırıldığı ve otopsinin ardından toprağa verilmek üzere İdil'in Sırtköy köyüne götürüleceği belirtildi.  (İLKHA)



 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.