Şırnak İdil'de  5 Kişilik Grubun Saldırsına Uğaradı

Şırnak İdil'de 5 Kişilik Grubun Saldırsına Uğaradı

Şırnak İdil de yaşayan 23 yaşaındaki kuyumculuk yapan esnaf akşam saatlerinde dükkanını kapatıp evine giderken 5 kişilik kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı . Osman Kayar uğradığı saldırıda hayatını kaybetti

Şırnak’ın İdil ilçesinde bir kuyumcu, evinin önünde 5 kişilik silahlı bir grubun saldırısı sonucu hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, İdil ilçe merkezi çarşısında kuyumculuk yapan 23 yaşındaki Osman Kayar adlı esnaf, akşam saatlerine doğru dükkanını kapatıp evine gitti. Kayar, altınlarını araçtan indirmek istediği sırada, beyaz bir otomobil ile kendisini takip eden yüzleri maskeli 5 soyguncunun silahlı saldırısına uğradı. Kurşunların isabet etmesi sonucu Kayar, ağır yaralandı. Kendi aracı ile İdil Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Osman Kayar yoğun bakıma alındı ancak yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olayın ardından soruşturma başlatılırken, polis ekipleri soyguncuların peşine düştü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.