Şırnak İl Halk Sağlık Müdürlüğü, Anadolu Lisesi öğrencilerine hijyen eğitimi verdi

Şırnak İl Halk Sağlık Müdürlüğü, Anadolu Lisesi öğrencilerine hijyen eğitimi verdi

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü bulaşıcı olmayan hastalıklar programlar ve Kanser şubesi tarafından Anadolu lisesi öğrencilerine kişisel hijyen eğitimi verildi

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü bulaşıcı olmayan hastalıklar programlar ve Kanser şubesi tarafından Anadolu lisesi öğrencilerine kişisel hijyen eğitimi verildi.

Halk Sağlığı Müdürlüğü personellerinden ebe Çiğdem Yılmaz tarafından verilen eğitimde öğrencilere hijyen kuralları ve kişisel temizliğin önemi anlatıldı.

Eğitim ile ilgili bilgi veren ebe Yılmaz, amaçlarının toplu yaşam alanlarında hijyeni daha yaşanır hale getirmek öğrenciler arasında kişisel temizliği artırmak olduğunu, böylelikle hastalık oranını düşürmek istediklerini söyledi.

Yılmaz, ayrıca verilen eğitimde öğrencilere, doğru el yıkama tekniği, günlük bakımı ve nasıl yapıldığını pratikte gösterdiklerini sözlerine ekledi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.