Sırrı Sakık : Bizi Kimse Yok Sayamaz..!

Sırrı Sakık : Bizi Kimse Yok Sayamaz..!

"Ağrı Gazi Mahalllesi'nde yapılan 'Şehir Ormanı' temel atma töreninde Valilik ve Belediye arasında 'logo' krizi yaşandı. Sakık kürsüden tepki gösterdi, validen cevap gecikmedi. "

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) ve Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Ağrı Gazi Mahalllesinde yapılan 'Şehir Ormanı' temel atma töreninde Valilik ve Belediye arasında 'logo' tartışması yaşandı.

SAKIK KÜRSÜDEN TEPKİ GÖSTERDİ

Belediye Başkanı DBP'li Sırrı Sakık, tören alanındaki panolarda sadece Ağrı Valiliği ve SERKA'nın tanıtım logosunun yer almasına tepki gösterdi. Kürsüye çıkan Sakık, projeye belediyenin de katkı sağladığını söyledi.

"BİZ YOK HÜKMÜNDE SAYMANIZA MÜSAADE ETMEYİZ"

Sakık, "Ama yok hükmünde sayılmak insanların en çok tepki gösterdiği olaylardan biridir. Bakın logolarda Ağrı Belediyesi yok. Zaten bütün kavgalarda bu topraklarda yok hükmünde saydığınız için olur. Bizi yok hükmünde kimsenin saymasına müsaade etmeyiz. Burada emeğimiz, çabamız var" diye konuştu.

vali-kursuden-cevap-verdi.jpg

VALİ KÜRSÜDEN CEVAP VERDİ: KİMYAM BOZULDU, TİTRİYORUM ŞU ANDA

Vali Musa Işın ise kürsüde yaptığı konuşmada, "Ben şimdi kalkıp da burada aynı tonla, aynı üslupla size cevap verirsem burada hepimizin vücut kimyası bozulur. Eğer barış istiyorsak önce dağdaki insanların silahlarını bırakması lazım. Dağda silahlı insanlar olduğu sürece biz barıştan bahsedemeyiz ben de bunu söylemek zorundayım. Çok özür diliyorum hepinizden, benim gerçekten vücut kimyam bozuldu. Titriyorum şu anda, buna gerek yoktu" dedi.

İŞTE O ANLAR:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum