Skype Windows Phone cihazlardan çekilecek!

Skype Windows Phone cihazlardan çekilecek!

Skype bu yılın sonuna kadar gelen açıklamalar doğrultusunda Windows Phone platformundan çekilecek olduğu ve yeni platformlar ile beraber yoluna devam edecek olduğunun açıklamasında bulunuldu.

Windows Phone cihazlarda 2017 yılının başından itibaren kullanılması ve indirilmesi tamamen imkansız hale gelecek olan Windows Phone işletim sistemi ile beraber de kullanılmasının söz konusu olamayacak olduğu ifade edilen Microsoft'a ait Skype uygulamasının yaptırımlar karşısında sadece ve sadece Windows 10 Mobile sürümlerinin en güncel versiyonunda kullanılmasının söz konusu olabilecek olduğu ifade edilmekte.

Açıklamalara göre Windows Phone cihazlarda yer alan Skype uygulaması yeni gelecek olan güncellemeler neticesinde tamamı ile kullanılamaz hale gelecek olurken kullanıcılar cihazlarına güncelleme alamayacak oldukları gibi Skype ve benzeri uygulamaları da cihazlarından silmek zorunda kalacaklar, direkt olarak cihazlarında yer alacak olan sohbet ve mesajlaşma uygulamalarının ne denli sorunlara neden olacağı ifade edilirken kullanıcıların cihazlarına gelecek olan Windows 10 Mobile güncellemelerini yüklemeleri durumunda Skype uyuglamasını kullanmaya devam edebilecek oldukları da ifade edilmekte.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.