Şok 18 Aralık 2019 Aktüel Ürünler Kataloğu

Şok 18 Aralık 2019 Aktüel Ürünler Kataloğu

Geçtiğimiz günlerde anlık olarak para transfer hizmeti de vereceğini açıklayan ve her hafta yaptığı indirimlerle müşterilerini kendine bağımlı hale getiren Şok marketler 18 Aralık aktüel kataloğunu yayınladı.

Şok marketlerde 18 Aralık kataloğunda en dikkati çeken ürün 85 liralık fiyatıyla Arzum saç kurutma makinası oldu. Kaliteli erkek yağmurluk ve kadın yağmurluk modelleri ise 69 ve 59 liradan satışa sunulacak. Kış aylarında sıklıkla elbiselerin altından giyilen termal içlikler ise yalnızca 24,95 liradan raflarda yerini alacak.

Yine yağmur ve kardan etkilenmemek için herkesin ihtiyaç duyduğu termal botları da 18 aralık tarihinden itibaren Şok marketlerde bulabileceksiniz. Sadece 24,90 liradan satılacak olan bu termal botlar sayesinde kış aylarından etkilenmeyeceksiniz.

Şok marketler bu hafta çocukların da yüzünü güldürecek. 25 lira ve üzerinde alışveriş yapanlara özel tasarlanan kampanyada 650 gramlık Ülker Çokokrem 19 lira yerine 13 liradan satılacak. Tüm bu fırsatların dışında daha onlarca fırsat Şok marketlerde 18 Aralık Çarşamba sabahı sizleri bekliyor olacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.