ŞOK 23 Şubat Aktüel Ürünler Kataloğu

ŞOK 23 Şubat Aktüel Ürünler Kataloğu

Şok Mağazaları bu hafta sonuna özel indirimli ürünlerin listesi açıklandı. ŞOK 23 Şubat aktüel ürünler kataloğu indirim ürünler belli oldu haberimizin devamında...

ok Mağazalarına ait indirimli aktüel ürün katalogu açıklandı. Bu hafta sonuna özel indirimli ürünler neler olacak? 22 Şubat 2020 tarihinden itibaren satışa sunulacak olan ürünlerde 25 Şubat 2020 tarihine kadar tüm Türkiye genelindeki mağazalardan stoklar bitmeden edinebilirsiniz. Diğer yandan şok aktüel ürün fiyatları aşağıda tek tek açıklıyoruz.

Alpina A sınıfı enerji, ücretsiz kurulum 2 yıl garantili ankastre seti gelecek. 3lü cam ankastre set ankastre fırın, ankastre davlumbaz ile birlikte 1079 Tl olarak satılacak. Fırın özelliklerinde; kolay çıkartılabilir çift cam, siyah emaye, A sınıfı enerji, 3 fonksiyon, 1 tepsi, 1 ızgara, fırın içi aydınlatma lambası, 9 cm ön panel, 75 litre geniş hacim özelliklerinde olacak. Ankastre davlumbaz ise 3 kademeli kontrol paneli, 60 cm genişlik ölçülerinden oush buton özellikleri mevcut olacak.

Elektrikli çelik çay makinesi 2 yıl garantili kargo ile ücretsi servis özellikleri bulunuyor. Fiyatı ise 109,90 Tl olarak satılacak. Kaynatma, sıcak tutma fonksiyonu, paslanmaz çelik, 1.8 Lt kettle, 0,8 lt demlik, deniş çay filtresi, susuz çalıştırmayı önleyen emniyet sistemi, gizli rezistans özellikleri ile 1500 watt enerji sınıfında olacak. Fiyatı ise 109.90 TL olacak.

Snwbox saklama kabı kırmızı kapaklı sürahi yağlık sirkelik, ölçü kabı, heybeli çay bardağı 6lı, fonus sunum tabağı, kulplu bardak 6Lı 250 cc 12.95 tl, emaye kek turta kalıbı 14,95 TL olarak satılacak. Desenli termos 22,95 Tl, evye süzgeç 4,9 tl, kilitli dikdörtgen saklama kabıl 9,99 TL olarak satılacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.