Solmaz canlı yayında Kaan için ağladı

Solmaz canlı yayında Kaan için ağladı

Evleneceksen Gel programının çifti Kaan ve Solmaz aşkı sona erdi. Solmaz canlı yayında Kağan'a sarıldı!

Herkezi duygulandıran sahne canlı yayında yaşandı. Solmaz Kaan'a sarılarak ağladı. Duygusal sahne herkesi ağlattı. Solmaz ve Kağan yeniden mi barışıyor? İşte detaylar... Solmaz ''Ben Kağan'ı çok seviyorum'' dedi. Detaylar birazdan...

Büyük aşk yaşayıp ayrılan Kaan ve Solmaz tekrar bir arada. Evleneceksen Gel programında 7 Nisan Cuma günü ekranlara gelen sahne herkezi çok duygulandırdı. Büyük aşk Solmaz'ın ayrılmasıyla sona erdi derken, canlı yayında ''Ne olursun konuşma... sana ihtiyacım var..'' bu şarıyı dinlerken Solmaz gözyaşlarını tutamadı ve Kaan'a sarıldı. 

Kaan'ın partiye giderken yüzüğü takmaması nediyle ayrılan Solmaz, gerçekten aşık olduğunu canlı yayında tüyleri ürperten duygusal sahne ile herkese göstermiş oldu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.