Son Dakika: 3.5 Yaşındaki Irmak Pedofili Kurbanı Oldu!

Son Dakika: 3.5 Yaşındaki Irmak Pedofili Kurbanı Oldu!

Gün geçmiyor ki Türkiye'de yine bir ölüm yine bir çok katili sorunu yaşanmasın, Türkiye'nin en büyük sorunu haline gelen pedofili her geçen gün gücüne güç katarken bunun son kurbanı ise resmi kayıtlara göre 3.5 yaşındaki Irmak oldu....

Terör örgütleri bir yana dursun terörün bile daha üstünde psikolojik olarak sorunları olan insanların işlediği pedofili cinayetlerinin son kurbanı bundan 7 gün öncesinde evinin önünde oynarken ''Anneeee.'' diye bağırdıktan hemen sonra kaybolan minik Irmak oldu.

3.5 yaşındaki küçük kız çocuğu tam 7 gündür aranıyordu ve bu kaybolma olayı ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına taşınmıştı, dün yayınlanan programda ise minik Irmak'ın ailesinin yan komşusu olan Himmet A. isimli şahsın hem tavırları hem kendisini ''zeka geriliği ve konuşma zorluğu'' çektiğini öne süren bir komşusu suçlu tutulmuş ancak komşu Himmet A. iddiaları kabul etmemiş ve konuşmasını peltek peltek hale getirerek kendisini acındırmaya çalışmıştı.

Ancak programın bitmesine 18 dakika kala reklam arasında Müge Anlı tarafından ''itiraf et'' diye zorlanan ve bunun sonucunda kameraman ve diğer çalışan ekipler tarafından zorla ''beni hapse attırmayın, cinayeti ben işledim'' diyerek bir anda ortalığı kaos ortamına çeviren Himmet A. olayın hemen ardından küçük kızı öldürdüğünü açıkladı. Tecavüz vakası yaşanıp yaşanmadığı hala daha net olarak bilinmezken yaşlı görünüşü ve kendisini zeka geriliği sorunu olan ve kendisinin bu tür olayı yapmayacak bir insan olduğuna inandırmaya çalışan çocuk katili pedofili Himmet A'nın daha öncede 14 yaşında olan kız yeğenine tecavüz ettiği ve bundan dolayı 1.5 yıl hapiste yattığı ortaya çıkarıldı. Unutmayın ki pedofili hiçbir şekilde kabul edilemez, dünyanın en ağır cezalarına çarptırılması gereken suçlarından sadece ama sadece bir tanesidir....

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.