Son dakika! Hangi illerde okullar tatil? 11 Ocak Çarşamba

Son dakika! Hangi illerde okullar tatil? 11 Ocak Çarşamba

11 Ocak Çarşamba günü hangi illerde okullar tatil edildi? İşte Çarşamba günü kar tatili olan iller!

Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı eğitim-öğretimde aksaklıklara neden oldu. Geçtiğimiz hafta cuma günü akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, hafta sonu cumartesi ve pazar günleri etkisini arttırmış ve AÖL (Açık Öğretim Lisesi) sonavlarına birçok aday girememişti. 9 Ocak Pazartesi günü İstanbul, Bursa, Çanakkale, Zonguldak, Düzce, Yalova, Kastamonu, Tokat, Nevşehir, Kırklareli, Edirne, Kocaeli, Tekirdağ, Balıkesir, Samsun, Yozgat, Sakarya, Bolu, Ordu, Çorum illerinde il valiliği tarafından kar tatili açıklaması yapılmıştı.

11 Ocak Çarşamba Günü Hangi İllerde Okullar Tatil?

Kar yağışı ülke genelinde etkisini göstermeye devam ediyor. Öğrenciler sosyal medya hesaplarında il valilerinden kar tatili haberi bekliyorlardı. 11 Ocak Çarşamba günü hangi illerde okullar tatil edildi? soruları sorulmaya devam etmekteyken tatil haberi geldi. İşte yarın okulların tatil edildiği o iller.

1- İstanbul'da 11 Ocak Çarşamba günü okullar tatil
istanbul-kar-tatili-11-ocak-carsamba.jpg
İstanbul Valisi Vasip Şahin 10 Ocak 2017 tarihinde, twetter hesabından 11 Ocak Çarşamba günü yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu. 

Vasip Şahin yaptığı açıklama şöyle '' İlimizde beklenilenin üzerinde kar yağışı sebebi ile ulaşım güvenliği bakımından eğitim ve öğretime Çarşamba günü ara verilmiştir.

İşte O Paylaşımı
istanbul-kar-tatili-11-ocak-carsamba-001.jpg
2- Çanakkale'de 11 Ocak Çarşamba günü okullar tatil edildi
canakkalede-11-ocak-kar-tatili.jpg

Çanakkale'de kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerinde okullar 11 Ocak Çarşamba günü tatil edildi. Etkisini sürdüren kar yağışı ve aşırı buzlanma ulaşımı durma noktasına getirdi. Eğitim ve öğretime Çanakkale'de de ara verildi.
Çanakkale'de hangi ilçelere okullar tatil?
Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tatil edilen o ilçeleri açıkladı. İşte Çanakkale'de okulların tatil edildiği o ilçeler
Lapseki İlçesi, Gelibolu İlçesi, Biga İlçesi, Ayvacık İlçesi, Bayramiç İlçesi, Çan İlçesi, Ezine İlçesi, Yenice İlçesi ve Gökçeada ilçelerinde okullar 11 Ocak Çarşamba günü tatil edildi.

3- Edirne'de 11 Ocak Çarşamba Günü Kar Tatili
edirnede-11-ocak-kar-tatili.jpg

Edirne Valiliği 11 Ocak Çarşamba günü okullar tatil mi? Sorusuna Edirne Valiliği gerekli açıklamayı yaptı. Valilik kararı ile olumsuz hava şartları nedeniyle il genelinde bulunan Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı olan tüm resmi ve üzel kurumlarda 11 Ocak Çarşamba günü resmi tatil olarak duyuruldu. Edirne yarın tatil mi? Edirne 11 Ocak tatil mi? soruları böylelikle yanıt bulmuş oldu.

4-İzmir'de 11 Ocak Çarşamba Yarın Okullar Tatil Mi? İzmir'de kar tatili yarında olacak!
izmirde-11-ocak-kar-tatili.jpg

Okullar hangi illerde kar nedeniyle tatil diye sorulacak olduğunda, akla en son gelecek olan illerden birisi olsa gerek İzmir. Son zamanların sert kış mevsimi İzmir'i de etkisi altına aldı. 11 Ocak Çarşamba Günü İzmir'de kar tatili yapılacak. 

5-Kırklareli'nde 11 Ocak Çarşamba Günü Okullar Tatil Mi? Sorusunun cevabı '' Evet'' diyebliriz.

kirklarelinde-11-ocak-kar-tatili-002.jpg

11 ocak kar tatili, hangi illerde okullar tatil, kar tatili, istanbul kar tatili, çanakkale kar tatili, bursa kar tatili haberleri, bursa valiliği haberleri, 11 ocak çarşamba okullar tatil mi?
81 İLİMİZDEN SON DAKİKA KAR TATİLİ HABERLERİ İÇİN HABER SİTEMİZİ TAKİPTE KALINIZ.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.