Son zamanlarda üstümüze gelmelerinin bir sebebi var

Askerî literatürde buna "cebrî keşif" denir. Küçük bir kuvvetle, düşmanın üzerine gidersiniz ; veyâ "gösteri taarruzu" yaparsınız..., karşılaşacağınız reaksiyondan, düşmanın kuvvet durumunu, ateş gücünü, sıklet merkezini, savaşma azim ve irâdesinin derecesini..., ilh.., tesbit edersiniz.

Karşımızdaki Şer ve Küfür Cephesi'nin, son zamanlarda ülkemizde yaptığı da budur ; içerdeki tasmalı işbirlikçileri ile birlikte, aziz Milletimiz üzerinde, bir "psikolojik harekât" icrâ ve "kararlılığımızı" test ediyorlar.

Ben onlara, şunu söylüyorum : Bu memlekette , en büyük arzusu, duası, niyâzı, "karasevdâsı" ŞEHÂDET olan milyonlarca fedâî/serdengeçti Rasim Duman var ! Eğer yeni bir darbeye teşebbüs ederseniz - ki, şu anda ben bunu yapmanızı, sizden çok daha fazla istiyorum - 15 Temmuz 2016'da "yarım kalan"ı, bu sefer "tamamına erdireceğiz" inşallah.

Öyle bir gün geldiğinde, ayağa ilk kalkmayan, arkasına bakan, çoluk çocuğunu düşünen, sizden daha nâmert, daha alçak, daha şerefsiz olsun !!!

15 Temmuz hâinlerine yapıldığı gibi, "estetik" yapılıp kurtulacağınızı mı zânnediyorsunuz..?!!!

Ve o gün 12 Eylül'ün, 28 Şubat'ın, Gezi'nin ve 15 Temmuz'un "yarım kalan" hesapları da "külliyen" sorulacaktır !

Hesapların sorulması ile, "adâletin tecellisi", en fazla 24 saatimizi alır.

Sırtınızı dayadığınız ABD, İNGİLTERE, İSRAİL, NATO ve hempaları, o gün TÜRKİYE'ye karşı parmaklarını bile oynatamayacaklar ve buna hiçbir zaman cesâret edemeyecekler !!!

Duydun mu KOÇ'um..?!!!

................

Selâm ve dua ile.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.