Sözleşmeli imam-hatiplere yapılacak yazılı sınav çalışma notları

Sözleşmeli imam-hatiplere yapılacak yazılı sınav çalışma notları

DHBT sınavı Diyanet İşleri Başkanlığı imam alım sınavı ve yeterlilik sınavları için gerekli olan tüm çalışma notları tek bir PDF dosyasında sizlerle.

Diyanet İşleri Başkanlığı 4/B Sözleşmeli İmam Hatipler için 4 aylık hizmet içi eğitim kursu vermekte. Bu kurs 8 Mart 2017 tarihinde yapılacak olan yazılı sıav ile sona erecek ve bir gün yol izni bulunan sözleşmeli imamlar en geç Mart ayının 10'unda görev başında olacaklar.

Sizler için PDF dosyası olarak ekleyeceğimiz bu çalışma notları ile gerek fıkhi konularda, gerek imamlık olsun gerek bir imam için lazım olacak olan tüm bilgilere sahip olacak ve 8 Martta yapılacak olan yazılı sınavdan tam notla geçeceksiniz. Bu notlar aynı zamanda Diyanet İşleri Başkanlığı'nda farklı pozisyonlarda görev yapmak istediğinizde de sizler için lazım olacak ve herzaman yanınızda bulundurmanız gerekecek. 

Fıkhi mezheplerden, helal ve haramlar konusuna ve cuma namazı, bayram namazı, cenaze namazı gibi konulara kadar aklınıza gelebilecek her çeşit bilgi ve konudan kısa ama önemli notlar ile başarılı olmamanız için hiçbir engel kalmayacak. Sizlerden tek ricamız bu haberimizin altına yorum yaparak bizlere destek olmanızdır. Daha çok kardeşimize bu notları ulaştırmamız için lütfen yorum yapmayı unutmayınız. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.

PDF DOSYASINI İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYIN!
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ İMAM HATİP YAZILI SINAV ÇALIŞMA NOTLARI 8 MART 2017

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum