SteelSeries Rival 500 oyun mause özellikleri nelerdir?

SteelSeries Rival 500 oyun mause özellikleri nelerdir?

Son teknoloji ürünü SteelSeries Rival 500 oyuncular için fare olan bu ürünün özellikleri ve incelemesini sizler için hazırladık. İşte detaylar..

Bugün teknoloji haberleri kategorisinde gelişen oyun piyasası ve artan aksesuar ihtiyaçları doğrultusunda yapmış olduğumuz araştırmalar sonucu birçoğunuzun hoşuna gidicek olan yeni nesil oyuncu mause ile karşınızdayız. SteelSeries Rival 500 adlı bu canavar hakkında sizlere bilgiler vereceğiz.

İçeriğinde 15 tuşu bulunduran ve titreşim sayesinde uyarı veren bu yenilikçi ürünü sizlere tanıtmak için sabırsızlanıyoruz. Yeni oyunlarda çok fazla tuşa ihtiyaç duyulmakta ve bu konuda kolaylık sağlaması açısından alınması gereken en kaliteli ürünlerden birisi ile sizlerleyiz. Hazırsak başlayalım.

SteelSeries Rival 500 özellikleri nelerdir?
1- Yeni nesil yan tuş düzeni sayesinde baş parmağınızın doğal hatlarına göre tasarlanmıştır ve ilk olarak bu özellik SteelSeries Rival 500'e aittir.
steelseries-rival-500-feat-ozellikleri-001.jpg
2- Titreşim özelliğinde farklılık mevcuttur. Yani her titreşim farklıdır ve bunu siz kendiniz ayarlayabilirsiniz. Oynadığınız oyun içerisinde hangi reaksiyonun sizi bildirim olarak uyarmasını istediğinizi kendiniz belirleyebilirsiniz.
steelseries-rival-500-feat-ozellikleri2.jpg
3- Rival 500 için geliştirilmiş olan Pixart PMW3360 sayesinde oyun dünyasına sunulmuş olan en etkili ve en hızlı optik sensöre ship olun.
steelseries-rival-500-feat-ozellikleri3.jpg
4- SteelSeries Rival 500 Engine 3 özelliği. Dokunsal özelliği ve cihazın tüm diğer ayarlarının yapılandırıldıı kısımdır.
steelseries-rival-500-feat-ozellikleri4.jpg

Değerli okuyucular, sizler içinbu ürünü şiddetle tavsiye ediyoruz. Yeni nesil teknoloji ürünü olan bu cihaz gerçek manada hakettiği parayı kazanıyor. Sizlerde bu üründe satın olarak oyunlarınızı daha heyecanlı ve sinir bozucu olmaktan uzak bir biçimde oynayabilirsiniz. 

Technopat.net adresinden aldığımız SteelSeries Rival 500 oyuncu faresi inceleme adlı videoyu izleyebilirsiniz. İzlemek için tıklayınız.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.