Süleyman Soylu AKP Yüksekova İlçe binası Açılışında

Süleyman Soylu AKP Yüksekova İlçe binası Açılışında

Hakkari Yuksekovaya Gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Suleyman Soylu Yüksekova AKP İlçe Başkanlığının Açılışına Katıldı . Çok Sayıda Akp İlçe Binasının Açılışına Katılım Yapan Vatandaşlar Süleyman Soyluyla Beraber Yüksekovada Gezintilerde Bulundular

Öğlen saatlerinde Yüksekova’ya gelen AKP Genel Başkan Yardımcısı, Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu ve beraberindekiler, ilçe merkezinde AKP Hakkâri İl Başkanı Nurettin Fırat ve Yüksekova İlçe Başkanı Ahmet Uçar ile bazı partililer tarafından parti binası önünde karşılandı.

Güvenlik güçleri tarafından alınan yoğun güvenlik önlemleri altında parti binasına gelen Soylu, burada beraberindekilerle AKP binasının açılışını yaptı.

Açılışta konuşan AKP Yüksekova İlçe Başkanı Ahmet Uçar, birkaç yıldır parti binalarının olmadığını, parti hizmetlerini dışarıda ya da kahvelerde yaptıklarını belirterek genel merkezin çabalarıyla yeni binalarına kavuştuklarını söyledi.

Açılıştan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan AKP Genel Başkan yardımcısı Süleyman Soylu, teşkilatlarının Türkiye’nin her noktasında aynı heyecanla olması, ülkenin en önemli ve yarına yönelik kendilerini en çok umutlandıran ve kuvvetlendiren meselelerden birisi olarak ortada durduğunu söyledi.

Soylu, “21'inci asırda AK Parti büyük devrimlerle milletimizle olmaktadır. Ve bu devrimler bir yandan demokrasi devrimi bir taraftan özgüven devrimi ve bir taraftan da birinci kalkınma devrimidir. Bu baskı ve şiddetle gerçekleşmiş bir şey değildir. Bu demokrasiyle, sandıkla, reyle ve bu oyla gerçekleşmiştir. Bizim de çizgilerimiz var. Ama bu çizgilerimiz demokrasidir, ilerlemedir ve bizim çizgilerimiz birlik ve beraberliktir. Bizim çizgimiz kardeşlik akdimizdir. Yunanistan’daki manzaraları hep beraber izliyoruz. Kaosu, ekonomik krizi ve kargaşayı görüyor ve takip ediyoruz. Dünyada 2008’den itibaren ekonomik kriz olmasına rağmen etrafımızdaki coğrafyada Ukrayna, Gürcistan, Suriye, Irak, Libya, Mısır, Tunus ve Yemen’de birçok kriz olmasına rağmen Türkiye huzurun, sükunun, istikrarın, ilerlemenin ve yatırım ülkesi olmuştur. Bu demokrasi ile sağlanmıştır. Biz dün olduğu gibi demokrasiye çok büyük bir önemle sahip çıkacağız. Bu ülkedeki ret, asimilasyon ve bu ülkedeki inkar politikalarının hepsinin üzerini kapattık. Bu ülkede herkesin kendini ifade edebildiği, herkesin özgürce, bağımsızca kendini anlatabildiği bir ülke tablosuyla milletimizi bir araya getirdik. ” dedi.

'ARAMIZA NİFAK SOKMAYA ÇALIŞANLARA EN ÖNEMLİ MESELEMİZ KARDEŞLİK SENEDİMİZDİR'

Demokrasilerde sandık sonuçları önemli olduğunu aktaran Soylu, sandık sonuçlarından önemli olan başka bir şey daha olduğunu dile getirerek, “Ülkemizin ve milletimizin huzur içerisinde yaşamasıdır. Bizim Kürt kardeşlerimizle aramıza nifak sokmaya çalışanlara karşı en önemli meselemiz bizim kardeşlik senedimizdir. Bundan asla vazgeçmeyiz. Kim ne söylerse söylesin, kim ne ortaya koyarsa koysun demokrasi, eşit vatandaşlık, ilerleme ve kardeşlik senedimiz bizim en önemli çizgimizdir” diye konuştu.

'ÜLKEYİ HÜKÜMETSİZ BIRAKMAYIZ'

Soylu, havalimanının ismini Selahattin Eyyubi ismini koyduklarını da anımsatarak, ”Bu, Ortadoğu barışı ve birlik beraberliğimizin timsalidir. 7 Haziran seçimlerinde milletimizin ortaya koyduğu iradeyi ilk önce kabul eden biziz. Ak Parti Türkiye’nin omurgası olmuştur. Bugün burada AK Parti bayrağımız var. Bu bizim onurumuzdur. Bugün burada bizim yatırımlarımız var, bölünmüş yollarından hastanelerine kadar insanımıza uzattığımız şefkat eline kadar, sosyal politikalarımıza kadar ve bu ülkede huzurun ve sükunun temini kadar, bu ülkenin yarınlara güçlü bir şekilde yürüyebilmesi gibi güçlü bir şekilde gidiyoruz. Bizim 7 Haziran’da aldığımız mesaj nettir. Bu ülkeyi hükümetsiz bırakmayız. Sorumluluklarımızın bilinci içerisindeyiz. Kimseyi bir endişe içerisinde bırakmayız. Uzlaşmadan uzak bir anlayışı da gerçekleştirmeyiz. Geçen günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Meclis Başkanımızı seçtik. Baskı, korku, şiddetle mi seçildi hayır. Herkes geldi kendi oyunu verdi.  Bugün şükürler olsun ki ilçe başkanımızın ve teşkilatımızın gayretiyle bugün bir ilçe binamıza kavuşmuş durumdayız. Bundan sonra daha çok geleceğiz. Birlik ve beraberliğimiz kimseyi ürkütmesin. Herkes birlik ve beraberliğimizden kendisine güç bulsun. Telabyat’tan gelen kardeşlerimiz var onları elimizin tersiyle iten değil onlara sahip çıkan bir Türkiye tablosu var. Bunların yüzde 10’u Avrupa’ya gitse afiyetleri kaçar. Bu da bu coğrafyadaki insanın çevresindeki insanlara gönüllerini ne kadar açtığının ispatıdır. Aramıza kimse giremez. Aramıza hiçbir şiddeti, hiçbir terör örgütünü ve hiçbir anlayışı sokmayacağımızı bir kez daha burada ifade etmek isterim” şeklinde konuştu.

Soylu ve beraberindekilerin daha sonra Şemdinli'de esnaf ziyaretinde bulunarak, Derecik beldesinde iftar programına katılacağı ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geleceği bildirildi.
suleyman-soylu-akp-yuksekova-ilce-binasi-acilisinda.jpgsuleyman-soylu-akp-yuksekova-ilce-binasi-acilisinda-001.jpgsuleyman-soylu-akp-yuksekova-ilce-binasi-acilisinda-002.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.