Suriye sınırına askeri sevkıyat yapılıyor!

Suriye sınırına askeri sevkıyat yapılıyor!

Suriye sınırına İstanbul'dan ve diğer bazı illerden askeri donanımlı zırhlı araçlar Kocaeli'ye ulaştı.

Suriye sınırında bulunan askeri birliklerimize destek olarak yola çıkan zırlı araçlar şuan da Kocaeli'ye ulaşmış durumda. Üzerleri brandalarla ve Türk bayrağı ile örtülen zırlı araçlar Kartepede ki tren istasyonunda. Toplam sayısı 19 olan zırhlı araçlar İstanbul ve çevre illerden getirildi. Zırhlı araçlar Kartepe de vagonlara yüklenmekte. Dün yine aynı bölgeye 18 askeri zırhlı araç sevkiyatı yapılmıştı. 

 Suriye sınırında bulunan askeri birliklerimiz donanım ve mühimmat yönünden oldukça yeterli seviyede güce sahip. Bu zırhlı askeri araçların takviyesi ile birlikte sınırda güvenliğimizi sağlayan Türk Askeri daha emin ve güvenilir adımlarla nöbetine devam edecek. Zırhlı araçların yoldan geçişleri sırasında bir çok vatandaş arabalarıyla, gerek yol kenarlarında alkış ve korna sesleriyle destek verdiler. 

Türkiye'nin Peşini Bırakmıyorlar

Uzun zamanlardan beri Türkiye bir çok islam ülkesinin, gerekse diğer dine mensup ülkelerin hedefi halinde. Geçtiğimiz gün  IŞİD'in 2 askerimizi yaktığını iddaa ettiği videoyu yayımlaması üzerine Türkiye tekrar bir şoka uğradı. İslam bayrağı, adı, altında böylesine iftiralara bulanan ve acımasız duygulara sahip olan örgütün söyledikleri her ne olursa olsun Türkiye boyun eğmeyecektir. 

Suriyeden Yana Artık Eski Güvensizlik Sorunu Yok
Suriye sınırına yapılan bu askeri sevkiyatlar ve sınırda kurulan askeri birlikler sayesinde, gerek IŞİD, gerek diğer düşmanlara karşı yapılan operasyonlar hem karadan, hem havadan şiddetini gün geçtikçe artırarak devam etmekte. Fırat kalkanı operasyonu süresince şehitlerimiz oldu. Ama onların kanı yerde kalmadı ve hala daha alınmaya devam ediyor.

Suriyeye Yapılan Sevkiyatlar Gerek Duyulduğunda Yeniden Yapılacak

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum