Suriyeli Anne Emzirme Odasında Çocuğunu Unuttu

Suriyeli Anne Emzirme Odasında Çocuğunu Unuttu

Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi görevlileri ağlama sesleri gelen emzirme odasında 14 aylık bebeği buldu.

Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi görevlileri ağlama sesleri gelen emzirme odasında 14 aylık bebeği buldu.Odada ağlayarak bekleyen bebeğin erkek çocuk olduğunu gören görevliler, ailesini bulmak için aramaya geçti.Aramaların ardından ailesi bulunamadı ve olay hastane yönetimine söylendi.

Görevliler çocuğu aldı ve dinlenme odalarına götürdü ardından 5 saat bebekle ilgilenip altını değiştirip mamasını yedirdiler.

Ekipler hastane kameralarını kontrol etti ve annenin eşkaline ulaştılar sonra durum polis ekiplerine duyruldu.Arama çalışmalarından 5 saat sonra Suriyeli anne hastaneye gelerek oğlunu kaybettiğini söyledi.

Polis ekipleri kameralardan eşkaline ulaştıkları kadına olayla ilgili tutanak tuttular.Oğlunu annesine teslim ettiler.

Suriyeli anne, çocuğuyla buluşmanın sevincini yaşadı.Eşinin Suriye'deki iç savaşta vefaat ettiğini bu yüzden psikolojik sorunlar ve unutkanlık yaşadığını belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.